Underbara snö!

Det är konstigt hur diamanterna kan göra mig så lycklig.. :) Det går itne o beskriva, det är ungeför som när man var sex år gammal och såg hur tomten kom utanför fönstret.. hi hi.
Trots att det inte är sådan snö som jag vill ha ute, utan nu har den mer formats om till slask som frusit tilll tjockt lager frost.. så är det ändå vitt och en skön kyla ute, inte så där rått som det var tidigare i veckan. Men det är så vackert! Tror alla jag pratat med i dag är glada över att det kommit lite snö.

Har jobbat i Degerfors i dag, sedan efter det blev det lite titt på  fotboll med Christel o Baby som hon är hundvakt åt.
Sen kvälls mat hos mormor, skjutsade hem morbror och hans fru (världens bästa par, alltid lika kul o ses) det var hur halt som helst.. provade och sladda lite.. hi hi..

Så nu sitter jag här hur trött som helst,.. ska krypa i kojsen. Imorgon blir det Strägnäs.. ska bli riktigt kul, man vet aldrig riktigt vad som händer när man ska ut med faster.. haha. Fast känns lite tråkigt att man itne kan vara med på Fredrik och Christels fest.. sen har ju lite mer gamla kompisar kommit hem över helgen men men..

Nej, nu ska jag gå o sova, ska drömma helt magiska drömmar med massor av powpow (pudersnö).. Natti!

Dansbandskampen!!

Dansbandskampen!

Jo, jag har vunnit biljetter till dansbandskampen.. ha ha. Faster hade skickat in i mit namn, och jag vann.
Samtidigt har min mamma skickat in så hon har också vunnit två biljetter. Så himla kul.. ha ha
Det hela början 17.30 på lördag, mingel med snittar, sedan är det 3 rättersmiddag och efter det börjar tvsändningen
Och självklart efter den 21.45 så är det dans till Drifters!

Nu är inte jag så dansbands tokig som ni kanske tror.. utan jag tycker bara att hela grejen är så komisk, utan det är min faster och mamma som drar med mig på allt.. men nu ska jag komma till problemet, vi har en biljett över, så ifall det är någon av mina kära vänner som är sugen så hör av er typ nyss till mig!!
Det enda som man behöver betala är hotellnatt.. typ billigt.

SÅ är det någon som är sugen för en helgalen kväll?!

Puss J

Torsdag

Har varit ute på en låång promenix, träffa Madde, Celine och Baby, så vi tog lite sällskap.. det var kul o trevligt!

Sitter och täntar in tiden.. ska till tandläkaren snart.. har lite ångest.. Men lika bra och göra det.. ska öva med eltandborsten så jag inte är rädd för borren sen. Ha ha ha.

Glögg..

Var hos mamma på lite mat förut.. och hon gjorde något väldigt bra för sin dotter =)
Skickade med henne en flaska glögg som hon skulle ha medans hon kämpa med sin tentpluggning.

Mumms.. vill ajg bara säga.. har druckit två koppar nu.. och det får mig bara och längta massor till sälen. Det är så himla mysigt innan jul där uppe.. På kvällarna efter jobbet så sitter man o myser med tända ljus och dricker glögg, käkar pepparkakor och saffransbullar  och ute är det ett helt underbart vinterlanskap och snökanonerna går för fullt.. =)
Så mammas effekt på att jag skulle plugga effektivt tror jag inte var så lönsam..

Åhh det är bara en halv timme kvar tills min lilla tv-dejt med Christel! =)
Ska försöka lära mig något mer innan det blir dags och kila över till fröken Andersson.


Over and out!



2500 kr.

2500 kr.
Det är vad prislappen på att laga två hål i mina tänder kostar.
SJUK ångest! Men det är bara o fixa, bättre de än att jag får dra ut dem.
Men de är ingen kul summa.. speciellt nu när jag inte jobbar så mycket och vill hellre lägga pengar på lite fina kläder, nya vinterjacka, underbara skor och ett par skidor.

Suck.. jag skulle skitit i skolan förra veckan och jobbat..
Hoppas det blir lite jobb i helgen..

...

inte mycket har hänt.. det är mest studier som gäller just nu.

Vet ni vad äntligen har min granne smörjt sina dörrar så de ska sluta o gnissla, hyresvärden var där idag när jag kom hem från skolan.. Underbert äntligen ska jag få sova en hel natt!!

Sen har en annan fundering dykt upp i mitt huvud.. undra hur mycket man kan ljuga för någon man har lovat att älska förevigt?
hhm.. jag skulle aldrig klara av att ljuga för den jag älskar. Det är väl så att när man älskar någon så känner man att man kan dela sitt liv med den eller? Det är väl för den man inte ska behöva skämmas för den man är, hur man levt sitt liv eller sina beslut i livet, utan hos den ska man få vara precis som man är och fortfarande få bli älskad.. de är väl då man det är väl då man växer som person och älskar någon tillbaks för man vill ge den personen minst lika mycket tillbaks.. det tror jag i varje fall.

Synd om dem som är i ett förhållande och inte kan vara sig själva eller kunna berätta sina svagheter för.. eller håller undan sina ekonomiska svårigheter.. tragiskt.


Tur att jag har alla mina underbara vänner och min familj som alltid finns där..  Speciellt när ajg har dålig motivation till skolan.. ha ha!
Puss på er alla!

Nej.

Nej, ingen vändning på G.. jag tycker fortfarande att skolan inte är någo rolig..

Sen går tiden på tok för fort.. jag hinner ju inte med det jag ska göra om dagarna.. och i morgon har jag ingen lust med att åka till Karlstad, skulle behöva vara kvar i stan och komma på rätsida med mitt liv igen.

A ja nu ska jag försöka sova lite.. Tänkte gå upp tidigt imorgon och städa.

Vändning på G?!

Har haft en lite svacka i veckan med mitt humör och min livsglädje. Men jag tror att de är på väg och vända nu.

Har jobbat natt på Bagarns, började tre slut nu klockan halv nio för jag hade en telefon interjuv kl. 9.00.. Hade tänkt och sovit igen två timmar nu men jag är faktiskt pigg så de är bara och börja plugga, så får ajg ta sömnen när den kommer. Gillar inte och sova på etermiddagarna för jag brukar bli så himla seg, vill hellre sova nu på förmiddagen men tröttheten kommer när den kommer..

Annars i dag ska jag beikta bilen, ombesiktning, haandbromsen var lite "slapp" men nu är den allt åtgärdad! Så hoppas den går igenom.. skulle vara så typiskt om den skulle vara för bra nu.. ha ha, går det?
Sen klockan 17.00 är de middag hos mormor, sen ska jag nog på bio i Krillehöla (maria säger så och hon bor där så då får man skriva så) med maria.. bara arbetet är klart tills dess men det tror jag nog!

Hoppas man hinner träffa alla Kga brudar i helgen med! Känns så tråkigt att vi är så utspridda på veckorna känns som vi alddrig ses.


Hoppas mitt pluggande går bra så jag blir på bra humör och kommer ut ur den här svackan nu.. !!

pluggar..

Sitter och försöker plugga lite, har sammanfattat lite föreläsningar till grupparbetet, men de hör inte ihop med det ämnet som vi skriver om och dem i min grupp förväntar sig att jag ska komma med något i morgon.. så jag känner mig väldigt dålig och okreativ just nu.. studera suger!
Tror jag har en liten depp down, för det är ändå lite intressant med marknadsföring men det bara står still i huvudet trots att det inte borde!! Kan inte heller komma på vad det är som gör att huvudet känns som en tung medecinboll som man bara vill lägga ner i soffan framför tvn..


Borde faktiskt vara hur glad som helst.. typiskt mig att inte vara glad när jag absolut borde vara det, men men.

Ser redan framemot helgen, ska jobba lördag 6.00-14.00. Förutom det så ska jag läsa marknadsföring.


Snälla kom och rädda mig!










trött..

trött och skola... behöver jag säga mer..

dålig motivation..

Jag har sjukt dålig motivation till nästan allt just nu, skolan, träning, jag är inte ens sugen på att gå o tröst shoppa som brukar vara något jag gör för att må lite bättre. Nej, jag skulle behöva lite ny energi.

I helgen var jag i Skövde o jobba i fredags, grymt kul. Det var något som gav mig lite energi, att jobba.. eller ja det kändes kul att få åka i väg och känna sig duktig. Sen på lördag jobba jag här i stan. Söndag var vilo dag, gjorde inte mycket vettigt. Hjälpte mamma oc

Ska i väg och jobba på bageriet imorgon innan skolan.. blir kul. Men så typiskt mig..



Natti natti!



p.s
Bästa låten just nu är, 3am med Kleerup o Marit Bergman.

jag ger nästan upp..

Är sjukt sugen på att lämna allt och bara dra just nu.. dra utomlands i några veckor sen upp till sälen och börja jobba.

Nog för att jag kan vara ltie tjurskallig och brukar inte ge upp så lätt.. men när det blir för mycket med något som jag är väldigt osäker på.. då, då ger jag gärna upp och erkännar mina svagheter.

Får väl se vad för visa ord M kan ge mig..

Nog med det.. nu blir det film i soffan!

IKEA

Vad gör en tjej så otroligt glad när hon har pms???!! Jo, att hon får åka till Ikea.. ha ha.. hjälpte på mig i varje fall.

Chriss och jag hade inget o göra på efm så jag slängde ut förslaget i luften och hon nappade, tio minuter senare satt vi i bilen och poppade musik och åkte till IKEA!
Väl där inne så blev det lite nya lampskärmar, massor med ljus, en ny ljuslykta, glödlampor, en ny vattenkanna, lite nya skålar och en karaff..  kändes väldigt bra. Som vanligt vill jag köpa massor mer som en ny byrå, fina tavlor och nya ramar,  lampor.. men eftersom inte jag har något hem och har en förmåga att lytta var tredje månad så lät jag bli. Tyckte jag var jätte duktig, till och med mamma sa att det var duktigt av mig att jag stod emot (för det var en byrå som var nedsatt som jag tittat på jätte länge!).
Kanske att jag tar och slår mig ner i Karlstad nästa höst, men så fort jag tänker på det så får jag en slags krypande känsla längs ryggraden, vad kan det vara?? Ångest, noja eller lättnad??
Tanken på att jag ska bosätta mig på en plats längre än 6 månader gör mig lite nervös, trodde jag skulle göra det i våras vilket då kändes jätte bra, men så blev det ju verkligen inte.. utan snarare tvärtom.. ha ha ännu mer flängade!


Nej nog med det, ikväll blir det ett glasvin och tv kväll hos Christel!

Just det vi drar till Skövde och jobbar på fredga morgon.. ha ha de ska bli kul!!

Puss o kram!

Skolan..

Har varit till universitetet idag.. och skolan är inte direkt det som ger en inspiration till att gå upp varje morgon.. men de blir nog lite roligare när jag ska få lära mig något nytt som jag inte kan.


Nu är det dags för de desperata hemma fruarna!
Underbart!

Regn, regn och åter regn..

Har sovit till halv elva i dag.. det regnar ju och jag har inget och göra, så då kan man gott och väl sova utan dåligt samvete.
Men jag är lite rastlös av mig ibland och nu börjar jag känna av det.. hade velat åkt till Örebro o shoppat, men tänkte lägga pengarna hos tanläkaren i stället.. japp japp.. tycker det är dags för ett besök där, för det ilar i en tand när jag använder tandtråd, så jag misstänker ett hål.

I går kväll var vi hos Stefan och Åsa, det var jätte trevligt, kul och träffa alla igen.
Sandra och jag tog en sväng in på statt.. hhmm.. ne de var inte så kul, vi dansa nog mest, jag fick några nya kompisar (ja, ni vet jag är som ett barn vart jag än vänder mig så får jag nya polare) ha ha..  eller vad säger du Sandra?
Men jag känenr att nu har jag gjort stan, nu vill jag iväg igen, drömde att jag var på Bali inatt.. om jag inte skulle tyckt att skolan var rolig, hade jag dragit dit på en gång!! De är så himla skön stämning där, surfing, solande och massor med badande! Det lockar verkligen en dag som denna..!




Vill utomlands nu!!!!




Självklart tog vi lite kort i går kväll!





Kär gammal vän som hälsade på..



Pojkarna..



Nej, nu ska jag åka hem till mamma och äta lite god mat!

Lördag.

Slutet av den här veckan gick fort.
Var inne i Karlstad i går och jobba med Lena +  Orup, gick jätte bra och var jätte kul, kändes som folk uppskatta vad man gjorde.. blev erbjuden och följa med nästa vecka.. men jag vet inte tror jag är själv tjej, kan bli lite ensamt ibland med bara killar omkring sig. Men samtidigt jäkligt kul.. a ja vi får se..

Idag har farfar varit och grattat mig och min syster, har varit jätte trevligt, syrran och jag lagade mat, sen efter vi hade äit vad vi på farmors grav och planterade lite ljung. Jag tycker om och gå till kyrkogården, låter lite sjukt kanske, men jag tycker det känns så fridfullt. På Halloween är det så vackert där när alla tänder ljus på gravarna..
Sen fick vi en historie lektion av farfar om Karlskoga och om hur det var när han och farmor var unga.
 Nog med det..

Ikväll blir det samkväm hemms hos Åsa o Stefan det blir trevligt och träffa alla, sista jag tror det hände var på Putte i Parken.
Nu ska jag vila lite och ladda för en trevlig kväll!

Over and out!

åh jag hitta det andra inlägget: suck..

Är på lite dåligt humör den här morgonen.. min helg kommer inte bli som jag planerade..
 störande. men jag får väl bita i hop,
 
Det snöar ju i Sälen!
Det är något och glädjas åt, det kommer ju försvinna.. men dem säger där upp att de ska komma tre gånger och sen töa bort, sen kommer den riktiga snön som ligger hela vintern! =)

Men den här staden är som den är och kommer fortsätta vara tråkig..
Det måste väl vara vädrets fel.. har massor med eksem i ansiktet vilket gör mig på annu mera sämre humör. Trots att folk säger att dem inte syns så känns dem!


ja ha..

Skrev ett nytt inlägg om min dåliga start på den här morgonen.. och på något vis så försvinner hela det..
ne det är lika bra jag tar tag och gör allt ajg ska göra och sen kan gå o lägga mig igen.. för de här kommer inte bli någon bra dag känns det som..

Jag är verkligen på jätte dåligt humör..  och träningsverk i axlar och armar har jag!!
Ne de är väl lika rba och börja städa då.. usch.. sen ska jag lägga mig och titta på film resten av dagen..

idol idol idol!

Åter dags för Idol!
Sitter bänkad med en stor kopp te och melon.. mumma!

Har lite ångest.. ska jobba imorgon istället för att gå i skolan..
Men jag måste ha pengar, bilen ska fixas och besiktas, sen ska de inhandlas dyr skol litteratur..

Får plugga hårt i helgen, christel har lovat och förhöra mig.. ha ha.

Sen fick jag precis reda på att jag får fin besök på söndag!! =)
Då ska det bjudas på blåbärspaj!


Man får absolut inte missa Grey´s Anatomy kl. 21.00 på Kanal 5!



...

 Ska ut på en power walk med faster.. sen bjuder hon på mat! :)

Hoppas dagen blir lite bättre sen.. har ont i huvudet och är så slö i kroppen!
Hade planerat så mycket denna förmiddag men har inte gjort något..
bara legat isoffan..

Blir nog pigg efter varit ute i friska luften.. men de känns inte som det..



RSS 2.0