Dagarna rullar på..

Ja hopp.. har inte loggat på några dagar.. tråkigt.
Jobbade i helgen, kom hem på måndag jobbade till fyra typ.. sen i tisdags var jag i Västerås luncha med Sandra :)

Har skött maten bra men det har slunkit ner en o en annan cola den sista vecka.. tråkigt som tusan!
Men jag har ändå gått ner i vikt faktiskt =) Men jag ska verkligen skärpa till mig o sen röra mer på mig.

Har jobbat idag hela dagen o sen i morgon med.. sen blir det Läckö hela helgen, så kommer jag hålla igång hela tiden så det kommer inte finnas tid för mat..

Nå välska upp tidigt imorgon, hämta hyrbil, packa den sen iväg till Ica 930-19.30 sen upp tidigt lördag morgon.. Ja jag vet full rulle.. men jag har aldrig varit bra på o sitta still! Suck, hur ska jag klara av i plugga i tre år?!?!


Natti natti nu!

Fredag!

Idag stod jobb på schemat!
Först på förmiddagen på CS event, packad ihop allt inför helgen, så imorgon sticker vi 8.30 till Läckö slott o sen jobba där tills och med måndag!
Sen blev det Bagarns 12.30 til 18.00 gick jätte bra jobba md en tjej som inte jobabt där så länge och vi hade det så kul, prata om allt mellan himmel o jord! Nu blev jag verklien sugen på att jobba mer där med henne.

Nu ska jag packa inför helgen, måste ta med mig kläder för alla sorters väder! =)
Hoppas verkligen att vädret håller i sig och att det itne regnar för mycket.
Men det som ska bli roligast är att nästan alla grabbar utom två kommer och vara med på det här jobbet! Det kommer bli så himla kul!! Har verkligen saknat killarna och stämningen som vi hade i bussen! Jag ensam med 14 killar.. ha ha då trivdes jag.. ha ha

Annars idag så har det varit en syndar dag. Börja dagen bra med promenad o frukost, o bra lunch men sen blev det fredags fika med blåbärsbulle o fika på jobbet. Och sen en 33 cl cola nu till kvällsmaten som blev creps.
Men jag ska ju jobba hela helgen och då kommer jag hålla igång o äta ordentligt o inte en massa små ät med godis o sånt så det blir bra!

Nej nu måste jag pack!

Over and out!

då är snart dagen slut..

Nu har jag varit o tränat.. gick ganska bra till en början. men sen på sparkarna så ville inte koordinationen så bra.. ha ha.
Orkade knappt gör armhävningarna i slutet så det ser jag som något bra! =)

Sen blev det räkor i mammas atelje.. hon visa även sina alster.. jätte fina! Hon har börjat målat mer med olja vilket är jätte kul för hon är så duktig! Och man ska ju variera sig! Annars gör hon helt undebara aquareller!
Vi ha ta en dag och göra lite fina tavlot till min nya lägenhet, det ska bli kul!

Sen funderade jag på en annan sak som är ett litet problem för mig, små portioner! Ja, för när man är på restaurang så får man in en tallrik med goood mat o jag har blivit uppfostrad till att äta upp på tallriken vilket gör att jg blir proppmätt, jag vet itne vart gränsen går för små portioner?! Känske låter jätte dumt i vissa öron,  men alltid så kommer jag på efteråt att jag skulle ju bara äta en liten portion, men det är just där medans jag äter det bara går av farten (har slagit han som håller världsrekord på att äta fortast en gång).. slurp säger det! Även när jg är bort hos folk o äter så vill jag inte vara otrevlig så jag tar av allt, dock itne så mycket och sen äter upp. Så kommer jag på efteråt att ajg har brytit mitt mönster som jag försöker hålla, men nu ska jag ge mig faan på att jag kan! 3 veckor 21 dagar tar det för kroppen att få in nya rutiner till att bli en vana.
Så nu ska jag försöka äta lugnt och mindre portioner så jag känner efter när jag börjar bli mätt. Sen ska jag inte oroa mig för att jag ska bli hungrig på en gång, för det kommer jag inte bli!!
Måste våga prova! Annars kommer det här aldrig att gå!

Nog med det, ska glo på tv nu!

Regn, regn regn...

Jag tror jag ska börja med gårdagen. Jo, skulle iväg o spela tennis med min kusin, killen med mest överskotts egergi i hela Norden, när vi väl kom dit så kom en gubbe o låst banorna för att det var för mycket vatten på dem, tyckte han. SÅ vi gick därifrån... och idag regnar det för fullt. Tog en cykel tur till mamma och sen på väg tillbaks hem tog jag en omväg så jag hade rört på mig lite. Men min träningeverk gjorde mig mer och mer påmind i går dessto längre dagen gick. Viken konstig svenska det blev nu.. ha ha.

Idag hade jag verkligen ingen lust att gå ut i regnet utan frukost i magen. Och nu bara öser regnet ner. Jag har regnkläder men jag vill bara inte.. det kanske ger sig lite så jag kan gå ut sen.
Idag står combat på shemat, sen efter det ska vi äta räkor hemma hos mamma! Hon kommer hem från kusten idag och vi har som en liten tradition att alltid ha en räkkväll när någon av oss kommer hem från kusten =)

Hur går det med mat o grejer, jo men jag har slutat småätit, är så stolt över mig själv. Det bästa sättet att få någon kontroll på vad man stoppar i sig är o skriva upp. Ha en lite dagbok där man skriver va man stoppar i sig. ( tror viktväktarna gör så, så varför skulle det vara något konstigt med det??) Det är även jätte bra för då känner jag att det blir ungefär samma tider jag äter på och håller mig till lika mycket mat som energi jag gör av med.. tror jag?!?!?!

Annars idag ska det bli lunch på stan med mormor och lilla syster. Sen ska jag nog åka till mamma o städa lite så hon blir glad när hon kommer hem! Hon kom faktiskt upp till mig i vintras, städade och fixa hemma hos mig när jag hade en tuff period. Och även rädda mig förra sommar från att gå under.. men det kan jag se på med glimten i ögat idag.
Vad skulle man göra utan sin underbara mamma?!?

Nå väl sista lediga dagen idag, sen imorgon blir det jobb på bageriet :) Hur ska man stå emot?? Men det går, jag vet att det går! Sen på lördag blir det Läckö slott och jobb där tills på måndag. Det ska bli kul! Kul att få träffa stora delar från gänget i våras, när vi var ue på jobb! Blir nog en hel del bilder på tisdag från helgen =)

Ska kolla om jag har några roliga bilder som jag inte lagt upp än.. Vet att det finns en brud som gillar o titta på bilder på bloggar.. ;)



Jag o Chriss!



Grabbarna står o filosoferar...



Efter gigget allt folk är på väg ut..

Insåg precis att jag har sjukt mycket kort på min mobil och i min kamera som jag måste lägga in. Det får bli ett litet projekt i eftermiddag! =)

Onsdag..

Trodde ett tag idag att det var torsdag, så ja skulle slippa behöva slå hål på en dag till.. men det måste jag tills jag ska jobba igen!

Idag blev det morgonpromenad.. super skönt, dock lite tungt i benen efter träningen igår men snart är jag igång och då kommer jag känna mig lätt som en fjäder!

Skulle ha spelat tennis med min kusin Tobben, gjorde i ordning mig, tog till och med kjol på mig. Ja, för om det är tennis ås ska det vara kjol.. =) Men när vi kom dit så fick vi inte spela för regnet som hade kommit inte hade torkat upp ordentligt.. super tråkigt.. hoppas det ska bli fint väder imorgon.. Men läste på internet att imorgon ska det komma hur mycket regn som helst tydligen!

Ne, nu ska jag o reklamera min superdyra idrottsskor som har spruckit, köpte dem 18 maj, så tycker att de borde hålla mer än en månad.

Peace // the tennis proffs

Längesen sen sist men nu är jag tillbaks!

Min kära vän Elin gjorde något beundransvärt idag! =) Hon övertalade mig till att följa med på combat! Och det gav mig livsglädjen tillbaks! Jo, helt sant hade glömt bort hur kul det var och träna. Det som har skrämt mig ifrån tråning är att det skulle kunna vara jobbigt, för varmt nu på sommaren, konstiga tider på pass... ja listan kan göras lång. Men nu fick ajg en spark i arslet och nu är jag på G!
Äntligen ska jag komma igång igen o bli lite "fit", kontorskilona ska bort!
För det var inte alls så jobbigt som jag trodde, mitt gamla jag kom fram! Hon som ger sig faan på att det kan bli jobbigare och ska bevisa för sig själv att hon klarar av det! Har verklien saknat henne, tjejen som älskar o träna!

Så från och med nu kommer nog min blogg bli som alla andras.. en tränings och hälsoblogg.. ha ha.
Ja, men det är ju inte för inte jag har blivit kallad Anna Skipper!
Men det viktigaste är inte att bli pinnsmal och gå o skryta med vilka dieter man går på och hur mycket man tränar.
Nej, utan att man får träningen till en vrdaglig rutin så den ej går till överdrift,
så man kan äta allt smarrigt gott som finns utan att få dåligt samvete!

Jag tror att man inte behöver toköverdriva kost och träning för att man ska
kunna hålla sig i bra form och måbra med sig själv!
Det är trots allt konstaterat att om man ska kunna fungera fullt ut som människa måste man äta ifrån hela kostcirkeln.
Att tabort olika näringsämnen som proteiner och kolhydrater är något som jag inte kommer göra. Men däremot kommer jag kanske är mindre av vissa näringsämnen och mer av andra.

Framtill och med gymnasiet var jag en tjej som tränade 4-7 gånger i veckan, det var allt från fotboll till barmarksträning, pass på träningslagret och även i skolan tränade vi.
Då åt jag allt! självklart på helgen blev det chips, drick o massor med godis.
Idag önskar jag att ajg var mer stolt över min kropp då, för jag var vältränad. Varken pinnsmal eller hade kärlekshandtag, fast det tyckte jag inte då, men då fatta jag inte att miin kropp är så tränad att jag itne kommer få så där supersnygg mage som alla modeller, för att jag byggde min kropp för att bli skidåkare och alla har väl sett Anja Pärson.. ha ha. Nåväl så stor var jag verkligen inte!

Men sen nu några år efter skolan, har det sista halvåret suttit och jobbat på kontor och innan det pluggade jag (pendla så jag fick inte tid=jag var lat). Så ja jag har inte rört på mig och det har tagit konsekvenser, gått upp ungefär 6 kg över det jag vägde i skolan o då var det mycket muskler! Sen känns det även som om min kropp har förändrats med att jag blivit äldre, stämmer det?? Ha ha, så gammal är jag inte. Men jag har ju märkt att mina val av vad jag äter påverkar min vikt.

NU tänker jag börja, vägen tillbaks till min snygga kropp! =)
(Jag tycker inte jag är så jätte ful eller fet men jag vill bara bli lite starkare o få lite fastare hud,
speciellt kring magen.. he he)

Jag skrev upp mig direkt på combat på torsdag igen, imorgon blir det den obilgatoriska morgon promenaden, sen på kvällen ska jag kolla om kusinen har pumppass, i sådanafall ska jag fråga om jag får följa med.

Nu ska jag sova!


Hoppas jag inte blir missförståd med mitt nya mål här i livet!

ps. åt ett äpple i gordgubbar efter träningen, samt drack gott te!


RSS 2.0