Barnleksaker..

Har varit och grattat Liam som fyller 3 år i dag. Elin och jag köpte en radiostyrd bil till honom som var för små barn. En timme hann Liam leka med den, sen var ena hjulet som den driver på trasigt och det enda han gjorde var och körde med den. Han körde inte ens in i väggar med den. utan mest runt i ringar och backa.. men ändå gick den sönder.. den kosta ju lite med så man trodde den skulle hålla för en 3 årig kille som älskar bilar. Men ikke!
Är det alltid så med leksaker till barn?? Man förstår ju om saker går sönder när barn kaster med dem.. men nu var det inte så.


Annars har den här dagen varit väldigt lugn och skön.. Det kan behövas med i bland.
Imorgon är det dags är det dags för skolan, ny kursstart. Vi ska läsa marknadsföring! Det ska bli kul!

Nu är det strax dags för Idol!! =)

Min dag idag!

Idag är det min dag, fyller 23 år i dag. Känns jätte bra faktiskt
Hängde lite på Harrys igår kväll, så jag vakna strax innan åtta i morse, rastlös med lite huvudvärk, fast ändå jätte trött.
Men jag gick upp och började fixa i ordning all mat inför efterrmiddagen och bakade.

Sen gick jag och hämtade min bil och det var så underbart väder ute!
Och det var då det slog mig att gud vad allt känns så bra! Allt som har hänt och allt som kommer hända snart framöver gjorde att jag fylldes med energi! Saker och ting händer med ett syfte!

En ltien uppenbarelse, ja men det kändes så bra och fylla år.

Nu vill jag bara att det ska bli november så det kommer snö i Sälen så jag får åka skidor!

Men dagen gick jätte fort kl. 15.00 kom kusinen hans sambo, faster, mina syskon och pappa sen har folk kommit och gått under eftermiddagen och kvällen. Och fina presenter har jag fått, smycken, mössor, en väska, presentkort och blommor! Blir så himla glad av fina presenter! :)

Nu ska jag slappa i soffan, ringa lite samtal, sen sova!

Over and out!



älskade morgon..

Lördag mornar.. älskar dem! Brukar vakna tidigt typ halv åtta.. Och det är så himla skönt och gå upp.. lägga sig i soffan vakna till.. äta lite frukost. Sen veta att man inte har någon tid och passa är nog skönast!
Idag hade jag visserligen tvätt tid.. men de är ändå skönt och gå upp tidigt. Sen titta jag på Mimmi &Mojje i fjällen.. så jäkla roligt.. ha ha. Barn program kan ibland vara så kul.

Nu ska jag kila ner och tvätta lite till, sen blir de en snabbis på stan!

Fredag.

Morgonen gick jätte fort var i Karlstad, lämna in abrete och hämtade storebror som kom med tåget! :)

Sen drig vi raka vägen till mammas Ateljé eftersom vi skulle vakta nu i däg när konstrundan börja..



Jag och brorsan var lite rastlösa så vi var ute och fota lite.. =)

Kramselikram!

Natti natti!

ännu en dag över.. är super trött nu men jag har fått mycket gjort i dag, städat, skrivit klart ett arbete.. sen var det lite kris på ica så jag fick hoppa in och jobba från ett till klockan sex.. de var lite skönt och få tjäna lite pengar. Sen hälsade jag på hos familjen Nässén/Andersson där var det full rulle Madde, janne Celine och Baby var där.
Fick en jätte fin inbjudan idag, det är Baby som bjuder in på storkalas när lilla syrran ska döpas =) Jätte gulligt!
Sen var jag i min mammas ateljé, sen blev det en sväng till Rosendal för att titta på Idol.. jag behöver ju inte säga vad jag tyckte om det... =) Sen till slut åkte jag och min älskade lilla bil hem! (Han ska besiktas i morgon)

SÅ nu ska jag äntligen sova.. Natti natti!

Missat tvätttiden..

Nog för att jag kan vara slarvig men nu blir ajg tokig på mig själv.. har hur mycket tvätt som helst! Så nu blir det lördag morgon istället.. ska ju ändå upp och titta på Mimmi o Mojje i Fjällen.. men ändå hade varit perfekt nu när jag ändå ska städa och fixa inför helgen.

Dags och börja städa så det är gjort!

Onsdag.

Den här dagen har varit super bra!
Hann klart med mitt arbete till skolan innan min egna deadline.. har skickat det till bror och Micke så jag får lite feedback och lär mig hitta mina svagheter.. ha ha kan tänka mig att min svenska inte är så bra. Men det är bara och lära sig.

Sen har jag fått varit med och spridit massor med glädje idag! Det är nog bland det bästa som finns att lämna bra besked det ger en så mycket energi!
Telefonen har gått varm idag.. ska man bara kunna tala i 3 timmar med en ny telefon som har nytt batteri? Jag ladda den i går och har som sagt pratat kanske sammalagt 3 timmar i dag.. trodde den skulle hålla längre innan man skulle behöva ladda den.

Har varit på vernissage i Konsthallen.. mamma är med i konst runt Möckeln, så jag var där och visa mitt stöd.. hennes bild i konsthallen är så himla fin och spöklik ska ta kort på den och lägga ut..

Förresten.. sitter klistrad framför Idol.. Andreas Carlsson.. behöver jag säga mer???!!! Nej, tror inte det va..


Nu ska jag ta en kopp te och ringa ett samtal till.. puh.. sen ska jag sova!




En bild med nya mobilen.. ganska ok.


plugga plugga plugga..


Sitter och funderar på om plugga verkligen är något för mig.. ;) är så svårt och koncentrera sig när man får en massa andra roliga saker och tänka på.. och göra för den delen med!





Hemsedal december 2006





Tisdag..

Är en underbar dag!
Så lite plugg har ajg allt gjort i dag.. men i morgon ska allt vara klart.. jag sätter en deadline till klockan 15.00
så får vi se om jag kan hålla den! Hoppas hoppas..
Annars har det inte hänt så mycket i dag.. Min nya favorit låt är Bag in da Box.. ha ha ..

Ja.. ne men morgon dagen blir väl lite mer händelserik får vi hoppas!

Natti natti!

Tiffany Persson.

Tiffany ska bli min slagskämpe i vintern! =)
VI ska bo ihop i vinter, vilken lägenhet det blir är är inte klart ännu
men jag hoppas vi får en med ordentlig matplats! =)



Underbara Lina! (alias Tiffany)

Vi har haft det så sjukt kul ihop genom åren och det känns så
bra att vi nu ska bo ihop men de lite nervösa är att
allt verkligen kan hända när vi umågs! =)



Här är i våras när vi var lediga, gjorde vi en liten utflykt och åkte ut i backen och grävde ner oss i snön
och solade en hel dag!


Då var det måndag igen..

Helgen gick jätte fort, har räknat ut att jag jobbat 38 timmar. Att gå runt och vara glad och trevlig så länge tar på krafterna, har sovit 11 timmar i natt..
Men om jag summerar helgen så gick den jätte bra, har träffat jätte mycket trevliga människor, har själv växt som person och fått en stor skopa av erfarenhet i ryggen.. ! Ja ni förstår vad ja mena va!? =) Vilket har gjort mig bara ännu mer sugen på att börja jobba nu än att plugga i tre år, men som tur är ska jag upp och vara lite skidlärare i vinter! Det går inte att förklara hur roligt det yrket är. Tänk att få göra det bästa man vet och samtidigt få betalt för det! Underbart!

Nu ska jag försöka göra klart två arbeten, som tur är så är ett nästan redan klart och det andra ska bara vara ett PM på två sidor.. ska vara effektiv nu i en timme!

Back home again..

Är hemma i Sälen igen.. är lite mer känsloladdat än vad jag trodde det skulle bli, förklarar nog min enorma huvudvärk jag har just nu.. men de som inte dödar det härdar..

Men annars var allt likt sig här.. dem har börjat med dem nya liftarna och asfalteringen av vägen från högis till Hundfjällt är klar..  Sen var det förstås lite mer folk här nu än vad det var när jag åkte härifrån för en månad sen..

Nu ska jag kila i väg och vara på super trevlig med ett leende på läpparna ända tills ... ja typ 23.00 i kväll.

Ha det så gott!



Bjuder på en bild från Bali.. så här på höstkanten.. förresten så hade det snöat i sälen här i veckan.. topparna på fjällen var vita.. och nu är det kanske 5 grader varmt ute..

Morgonstund har guld i mun - or what?

Hann eller ja jag orkade inte packa i går kväll, satt i telefonen ganska länge och sen så hatar jag och packa. Vilket beror på att jag som sagt levt i väskor de senaste åren.. framför allt det senaste halv året.
Så morgon pigg som jag är, gick jag upp kvart över sex cyklade till mamma (bilen inlämnad) för som sagt så har jag mina saker överallt och jag hade ju så klart lite saker (platt tång, lakan) där som jag behöver med mig i helgen. men klockan sju var jag tillbaks i lägenheten, blev frukost och dusch sen en snabb packning.  Jag säger som jag alltid gör,  -Det ska bli kul och se vad jag har glömt! =)

Sen kom mormor och skjutsa mig till bussen har ju liksom tre väskor med mig till skolan.. lite pinsamt faktiskt, men what ever!?!

Nu ska vi snart börja med och lära oss söka i skolan databasr.. väldigt spännande. Men jag söker ju alltid efter lite action i vardagen så det ska nog finnas något kul där.. Eller någon rolig person på letionen kanske.. =)
Ska kila i väg nu!! Ha en super bra dag lilla bloggen!!


p.s har kommit på att jag glömt tagit med mig överdrag till kudden..


Snart är onsdagen över..

Den här dagen har gått i ett.. började jobba halv sju i morse, var till en början pigg men vid halv ått blev jag jätte trött i ögonen, sen återhämtade jag mig aldrig.. inte fören jag kom till Karlstad. Somna på en gång efter jag satt mig på bussen och sov hela vägen till Karlstad. Sen blev det två timmars förläsning, en timme kortare än vad den skulle varit enligt schemat, jag blev jätte glad skynda mig till bussen, för nu insåg jag att jag skulle slippa stressa resten av dag.. Men Nej så blev det inte, bussen var full när den kom till universitetet och ingen extra buss var insatt så Värmlands trafik ringde efter en buss och den kom tio minuter innan näste buss skulle gå.. då var jag frusen efter att stått ute i en timmeoch insåg att jag skulle få de lite stressigt.. lite lågt blodsocker med så Ja, jag var lite tjurig.
Men jag hann fixa allt inför helgen med bilen och nu har jag lämnat bort min lilla älskling.
Nu ska jag bara göra ett ryck i lägenheten, dammsuga, diska lite, puffa till kuddarna i soffa.. ja ni vet! :) (F kommer hem i helgen så då är det bäst att de ser bra ut annars får jag väl flytta med det samma..)
Sen är det bara packning inför helgen kvar, för imorgon efter skolan åker jag upp till Sälen =) ska bli kul och få komma hem en snabbis och se så allt står kvar.. hi hi.

Nej nu måste jag sluta skriva och ta tag i det här så jag får gå och sova snart!!




Börjar längta lite!

Oprah Winfrey

fastna framför Oprah i dag, hon var hemma hos Tom Cruise.
Tompa hade ett stort fint vackert hus i Telluride. Jag blev så avundsjuk och
 började längta till vintern... Annars var det ganska intressant och höra på Tompan, om varför han
 hoppad så i soffan sist hos Oprah.. och sen om hur dem levde nu.
Men jag tycker han verkar vara lite sinnes förvirrad...
Men Oprah, henne gillar jag! Vilket imperium hon har byggt upp!

Annars i dag har jag pluggat, blev lite chockad att jag hann så mycket. 
Var med Chriss o handla på Willys. Var en snabbis till frissan, gjorde ingen
 större förändring, vill spara ut till långt hår igen, hatar mellan längd..
Sen slöts vi (jag och Christel) upp igen och åkte till Volvo där satt Madde och Celine alldeles själva och
 väntade  på Janne.. Tur att dem fick lite sällskap.. he he. Celine är en så liten söt tjej, men hon vet vad hon vill.. =)

Har precis kommit hem från Christel, skulle göra en smoooothi och ha med till skolan i morgon..
 hade hällt ner allt i mixern skulle slå på den och då funkar inte den jäveln!
 Något tjurig blev jag så här på kvälls kvisten..


Just det har beställt en ny mobil idag!! =) Sony Eriksson C902.. hoppas den kommer innan torsdag..

Nu ska jag krypa ner o sova.. ska jobba i morgon innan skolan början 06.30..

Natti natti!

...i väntan på Kruela!

Laddar jag upp lite kort  från i vintras. Madde gillar ju bilder och
jag har lite tråkigt i väntan på att Kruela o jag skag å ut och gå..


.



Lite underbara bilder,  hur en dag efter jobbat kan vara för en skidlärare..









Samkvän med skidskolan, de årliga badtunna badet, det brukar alltid sluta i succé
och jag brukar alltid jobba dagen efter...








Ny vecka, nya möjligheter!

Helgen kom och gick, som vanligt super fort.. Alkoholen var inget det snålades på. I går var ingen dag jag förbrukade mycket energi på. Hängde mest hemma hos faster där det bjöds på god söndags middag.. Var och sa Hej till min pappa, tråkigt att vi inte har så mycket kontakt önskade de kunde vara lite som förr mellan oss.. men man måste ju vara två för att de ska fungera och så länge de inte tar för mycket energi och löften som blir svikna så är det bäst och hålla det på en sådan här nivå.

I dag var jag som vanligt inne i Karlstad, en förläsning i Etik och Moral, mitt favorit ämnen men tyvär ska vi inte läsa mer.. blev rekomenderad o läsa lite böcker eftersom jag var så intresserad, det var kul :) Sen blr vi näst intill klara med grupparbetet, kändes super bra! Sen på bussen så försvann all energi, både jag och Maria orkar knappt prata.. vi mer sluddra.. ha ha. Riktigt blodsocker fall.

Annars har det inte häntså mycket.. Min bror ringde och berätta att han har fått tillbaks sin ex-jobb och fått sin examen på papper så nu är han helt klar med skolan. GRATTIS till honom!









I går var det fredag..

Jo, i går fredag var jag i skolan en snabbis på förmiddagen, helt ok. Går jätte smidigt och åka buss.
Sen blev det fredags fika.. vad har hänt med stan egentligen??? Förr när jag gick i gymnasiet och även året efter det, då var det givet att på fredagarna då hänge man på Paris och fika vid två tiden.. och där var alla, då menar jag alla. Nu var det inte alls mycket folk där och inga snygga killar man kunde spana på fast de har jag inte sett nån i stan än.. ha ha.
Men vi hade jätte trevligt ändå!! Och jag råkade kläcka en liten rolig kommentar tycke dem andra.. men vadå, jag var ju bara orolig för lilla söta Saga.. trodde någon skrämt henne.. ha ha.
Sen körde jag runt på Celine i vagnen, det tyckte hon var jätte kul, vi körde slalom, väldigt populärt.

I går kväll hade jag fin besök från Sälen.. trevligt trevligt.. gott rödvin och skumpa dracks det.. Jag är inte så jätte sugen på att gå ut i kväll.. men jag tänkte vila ögonen lite nu så jag piggnar till kvällen..

..ikväll..

ikväll har Christel varit här och sett mitt lilla kryp in, hon tyckte det var jätte fint. Vi satt på balkongen i solnedgången och tog ett glas rosévin, det smakade sååå bra! Sen kom Fredrik och kollade in mitt lilla place, han var inte blyg ;-) "Mi caza zu caza" ja, eller hur det nu stavas. Taco pajen var i varje fall mycket väl godkänd av både Christel och Fredrik så det kändes bra. Sen belv det Idol.. så himla kul tv show!!  Man undrar ju hur man själva skulle kunnna göra i från sig framför juryn..?!? Ha ha jag skulle nog bli ombedd att gå därifrån, typ nyss.. men annars gillar jag att få stå o skråla framför Sing Star! Vi måste bara försöka hitta ett play station till helgen så vi får sjunga lite...

Nu ska jag gå och sova ska åka till skolan 06.40 imorgon bitti.. så kul.. NOT. Men jag är tillbaks i Kga till lunch och då blir det fredags fika! Ja, men något måste väl hända i den hära staden eller??

Natti natti!

Bilder från sommaren.

Lite bilder i från underbara Klövsjö i början av sommaren.



Lite Traktor åkning av ett fint lördags nöje!

Klövsjö, hos Moa.






Sen blev de fääst!! En riktig bonnafääst!



Bakfulla som skrutt spelade vi lite golf på söndag.. eller ja slog ut lite bollar..


Saknar Moa, vi bodde i hop i ett halv år i vintras.. vi funkar så sjukt bra i hop.
Kan berätta att Moa är i Norge nu och slaktar får..

Putte i Parken.





Håkan..



Alkohol påverkade..?? På god väg i varje fall..


Dem här bilderna är tagna utanför stugan i Sälen.
Plöstligt en dag när jag kom hem från jobbet stod och lagade mat så kommer älgen Lenne. Jag och Josse (som jag bodde hos i Sälen) döpte den till det , vi kunde inte heller avgöra om det var en hona eller en hane.. ha ha
Han stod utanför köks fönstret en bra stund o smaska..




Min granne Gubben.

Jag har en granne som bor i lägenheten brevid. En gammal gubbe som ser lite konstig ut och inte kan prata ordentligt, en gubbe som jag kanske inte vill stöta på i trapp uppgången eller ringa på o fråga om lite mjölk.
Han i varje fall har någonting inne hos sig som knarrar, det låter som en gammal dörr som öppnas och det är inte vid vilka tidpunkter som helst det knarrar utan mellan 22.00 -24.00 på kvälen och mellan 04.30 - 9.000.. vilket som granne inte är så kul.
SÅ i morse så började det igen, som alla andra mornar, 05.10, och då blev jag arg för nu var det inte bara en gång det knarrade utan det ville inte sluta, det kanske knarrade i lite mer i en minut.. det låter som en gammal dörr dras fram o tillbaka ganska sakta.. och det låter som det är i mitt sovrum.
Jag har trott att jag måste vänja mig vid det, men det går inte jag vaknar ändå! Har försökt att sova med öronproppar men dem åker bara ut om nätterna, tror jag drar ut dem när jag sover. Men jag får stå ut en vecka till.

Idag ska jag intill skolan till kl. 13.00 ska börja jobba med grupparbetet då.. det blir skönt så kan man släppa det.
Sen ska jag träffar mormor en svän och träna. Ska även försöka få tag på Christel o se vad som händer i kvarteret. =)

Over and out!

Tisdag..

Vaknade i morse att jag fick ett sms.. tänkte vem skickar sms kl. 7.15 en tisdag morgon? Men blev lite glad att jag fick ett sms och ännu gladare när jag läste vem det var i från! Det var från mamma som undra om jag ville med till IKEA efter skolan!  Självklart ville jag det, för jag är tokig i att köpa saker till hemmet. Fast jag har ju inget hem som är mitt "fasta" hem just nu och som vanligt flänger jag bara runt. Men samtidigt så blir jag jätte skraj med tanken på att skaffa en lägenhet eller bosätta mig någonstans (Karlstad/Karlskoga). Nu ska jag faktiskt  bo i den här lägenheten november ut  och de är bra för att vara mig.
Hur som helst så åkte mamma och jag till Ikea, det blev lite inhandlat, två nya kuddar till soffan, en ny filt och två blommor. Kunde ha handlat mycket mer men som sagt det är inte min lägenhet så det är lite dumt och köpe en massa fina saker. Har ganska mycket utspritt på 4 olika ställen just nu.. ha ha.. vadå splittrad person??!!!

Annars i dag har varit i skolan, där hade vi en jätte rolig föreläsning om Etik och Moral, ett av mina favorit ämnen. Vi prata mycket om första intryck och vilket intryck man kan ge som en säljare och sen frågan hur vill vi vara osv. vilket är väldigt kul och jag gillar när det diskuteras mycket om sådant men de var inte så mycket diskustioner i våran klass än.. vi är 56 st (2/3 delar tjejer) och "isen" har inte spruckit än.
Något som är lite jobbigt med att vi är så många, är att vi ska göra ett grupparbete nu och har blivit indelade i grupper och jag vet inte vilka till utseendet de är som jag ska göra grupparbetet med.. lite pinsamt tycker jag. Vi har en liten klass katalog men dem är fem styckna som ser nästan likadana ut och självklart ska jag göra grupparbete med två av dem så jag vet inte riktigt vem jag ska fråga i skolan.. men jag tänkte att jag väntar tills dem frågar mig.. smart va?! 

Imorgon blir det skolan hela dagen!

Nu ska jag sova! Natti natti!


Äntligen har jag en blogg!

Efter mycket önskan o begäran har jag äntligen skaffat en blogg...!!!

Annars har min dag inte varit så jätte rolig, varit i skolan på förläsning om värdeteori, super intressant,
gillar och lyssna på folk som brinner för det dem gör.
 Sen var jag hos mormor och fick smaka på kyckling gryta med vitlök, snäll som hon är fick jag så klart
en matlåda med mig, så i morgon på universitetet är det jag som komemr stinka vitlök!! ¤Mums..


Efter mycket pepptalk hos Christel (Madde var där med sin söta tjej Celine) så har jag nu skaffat en blogg, för att förmedla o skriva allt bra vetande i min vardag!
Dem här tv å tjejerna är super bra på att få en och släppa problem och komma på bättre tankar här  livet.

Nu ska jag gå och sova.. ska vara i skolan hela dagen i morgon!!
Sen ska jag snygga till bloggen lite!

Over and out!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0