Korta och långa rundan!!

Yeess!! Sprang först långa rundan och sen kom jag hem till m-hem, drack ltie vatten och fick nu energi så jag sprang den korta rundan med!! =) Är ltie trött i kroppen nu, men jag ska ju på HC... !!! Christian Waltz spelar ska bli kul o se honom men jag är lite små trött och är sjukt sugen på morgon skidåkning imorgon!

Annars är det lte lugnare på jobbet nu, super skönt! Vi slutade vid 15.45 idag gick till Mezzos ute veranda och satt i solen, så mysigt, jag drack en latte. Det hade varit super gott med en öl (som dem andra drack) men eftersom jag ahrkommit in i en så bra träningsperiod så tänkte jag Nej, det är inte värt det!

Nu ska jag sminka mig o gå bort till Sandra och Lina.. de undrar nog vart jag tagit vägen..



Så här vackert var det i dag i solskenet.. om inte vackrare!



Underbar dag!

Dagn började med morgon skidåkning i soluppgång! Så veckert och så underbart!
Det bara pirrar i magen när man tänker tillbaks på det, sen att förhållandet i backen var sjukt bra, hårt men ändå lite mjukt på toppen gjorde inte saken bättre, ville bara fortsätta att åka och inte gå in o sätta sig på ett kontor.

Annars å känns det bara bra, har kommit i gång med min nya livsstil nu, varit ute och sprungit både i går och idag.
Imorgon ska vi ta en lång prmenad så musklerna får vila lite, men på torsdag då brakar det loss igen, då tar vi den längre rundan (tror den typ är 6 km) så vi blir snygga till beach 2009!

Nu är det dags för att sova, imorgon blir det morgon skidåknign igen kl. 07.00, hoppas det blir lika fint som det var i morse!

Pusselipuss!

Klövsjö bilder!



Camp TD/HF.. Emelis o Sandra, tyvär tog jag inte så många bilder på dagen, var lite upptagen med annat..




Jag o johannes.. Jonas o Sandra.. Moas pappa Torgny och Moas kusin Pelle, måste tillägga att dem precis hade bytt skjorta med varandra, vilket alla tyckte var super kul!



Hälsningsbilden till Moa!! Kan berätta att det finns fler kort, där det här "peace" tecknet finns med, något som var väldigt inne den här kvällen..



Ja o johannes.. Robban och Älgen



Robin o Sandra.. Kolla Moa, gubbarna dansar!

Det var en himla brakfest på kvällen men de som hände i Klövsjö stannar i Klövsjö =)

Klövsjö! =)

Äntligen är jag här! Hade glömt hur mycket jag tycker om Vemdalen och Klövsjö, så mysigt här! En stor orsak till det är kanske för att jag bor i Moas stuga! Den är så mysig och det bästa är att den ligger ett stenkast i från backen!

Hade inte tänkt och åkt hit först, utan bara åkt över dagen. Sandra &:co är ju i Sälen då vill man ju umgås med dem.
Men så prata jag emd Moa sent i torsdags kväll, som mer eller mindre tyckte jag var dum i huvudet som itne skulle stanna kvar här uppe.. (eftersom det här ån en stor träff från alla skidskolor som alltid är minnesvärd och superkul!) SÅ hon fixade hennes stuga till mig (Moa är i Usa och ringde flera samtal för att jag skulle få bo här, det är
Världens undebaraste vänn
nominering till Moa)

Så jag bestämde mig vid 17.30 tiden i går kväll att jag skulle åka hit. Kl. 19.00 satt jag i bilen till Klövsjö. Väglaget i början var inte så kul, lite halv moddigt och typiskt vinterväglag, men halvvägs till Sveg så kunde börja stå lite på gasen :P
Så när lockan var 22.00 var jag framme vid stugan! =) Trodde jag skulle få köra till minst kl. 23.30 i natt.. men det gick super fort.

Nu ska jag borsta tänderna sen dra mig till backen och försöka placera mig bra på tävlingen!





Stugan.. tagit i somras! =)

Bilder =)



Så vackert!



jag och Dennis när vi hade EN liten bonfire, karbadet.. och efterkaka bilden är från inatt faktiskt.. tydligen var det livat här till halv fyra?!?!  he he


Underbara söta Jossan, spralliga grannen!



Jag på jobbet, C-boyz gänget provade på rullbandet..




Testade kameran på poolariet, sen är det jag som dricker öl ut martiniglas.. typiskt..




Bilder från våran dag i offpisten, sen mina två skidkompisar, Micke och Clacke




Jag och B2, tjejerna i skidskolan.. underbara Tandådalen.. Stekarn..



Jag och Anna på jobbet, vi var ute och njöt av att ha världens bästa jobb!


Så Mamma nu har du lite bilder o titta på! =)

RSS 2.0