Plöstryck, lösningen till gåtan!

Hur ska vi bli annu mera kraftfullare i våran skidåkning, jo i uppåtresningen i slutet av svängen, behålla plöstryck, blir inte lika rak i kroppen mer tryckt framåt o lättare in i nästa sväng.. Vilket löser problemet att vi komer bli ännu snabbar i storslalombanan, just för att vi har trycket kvar frampå skidan o kan styra in i nästa sväng gå en tajtare linje vilket resulterar i att vi blir sjukt snabba.. ja landslagsklass!

Det konstatera vi i dag i bilen hem från backen.. kortsvängen tar vi nästa år.. men jävlar vad bra skidor vi åker nu, synd att säsongen är slut!


Nu blir det snart Forum igen.. skoj skoj!

Klövsjö..

Nu är jag i Klövsjö hos min älskade Moa igen.. 
lite tungt just nu.. men lite motgångar ska man ha för att det ska kunna gå framåt!

Kastad i spotunnan!?!.. Jajjamänsan!

Vi har haft en underbar dag i Vemdalen åkt massor med skidor o analysert på Moas o mitt störda sätt.. vi diskuterade hur vi svängde helt enkelt.. stora små snabba sega kortsvängar.. sen skulle vi göra dem med mer knä i åkningen helt enkelt.. för de är coolt o kul, skidorna kom mycket fortare.. Men de är ju mäktigare i fall man skulle få igång en snabbkortsväng med hela kroppen.. men vi kom på vi hade för lite tid på oss den här säsongen för att klara de.. så vi testa med knäna istället.. Hur kul som helst!!

Nu har vi musikrandom.. ska på skalet på vårforum o ikväll!! Yippi! Då blir de drag!




Moa vill påpeka så här 19.45 att vi super för lite.. o måste börja snart på allvar.. ha ha

Ikväll ska vi på styrdans så de skriker om det! Mamma o faster, ni är sjutk avis på oss!(utan att ni vet om det än..he he)
Mickeys, Sannex, Face, Mike Alhgrens, svänsons, date, Janders, Shake, Casablanca, Arvingarna!

RSS 2.0